Om oss

Assistansboken Sverige AB

Assistansboken grundades 2011 av två personliga assistenter, Emanuel Nyberg och Joakim Österlund.
De såg ett behov av ett webbbaserat verktyg för att underlätta för vikarierande personal att snabbt kunna sätta sig in i dagliga rutiner och arbetsuppgifter för att frigöra tid åt brukaren och dennes anhöriga.

Funktioner som tidsredovisning, schemaläggning samt processer för social dokumentation har tagits fram i dialog med bolagets kunder, bland annat Botkyrka kommun.

 Idag arbetar 12 personer fortlöpande med produktutveckling samt kringliggande tjänster. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss på info@assistansboken.se

support

Advisory board

Marcus Lippert

Marcus Lippert är doktorand inom mjukvara. Han doktorerande vid Uppsala Universitet och arbetar idag som VD för ett teknikbaserat utbildningsföretag.

Marcus Lippert
Petra Palmgren

Petra är ett styrelseproffs med mångårig erfarenhet från att arbeta med teknikbaserade företag.

Petra Palmgren Lindwall
Emanuel Nyberg

Emanuel är VD samt en av grundarna av Assistansboken Sverige AB.

Emanuel Nyberg

Det bästa sättet att komma i kontakt med oss är att skicka e-post. Du når oss genom att skicka ett mail till: support@assistansboken.se

Besöksadress: Hammarby Kaj 10D, 120 30 Stockholm

Fakturaadress: Heliosgatan 35, 120 63 Stockholm

Du kan även nå oss på telefon 070-75 72 558 
Vi på Assistansboken.se finns tillgängliga på helgfria vardagar mellan 09-17 (Lunchstängt mellan 12-13). Har du frågor eller behöver hjälp kvällstid/helg var vänlig och kontakta oss på vår joursupport på support@assistansboken.se.
Vi är här för att hjälpa dig!

Hammarby kaj 10d, Stockholm, Sverige

Heliosgatan 35, Stockholm, Sverige

Botkyrka kommun använder Assistansboken.se

Botkyrka_kommunvapen_-_Riksarkivet_Sverige123
Botkyrka kommun

Botkyrka kommun gjorde 2013 en direktupphandling av Assistansboken.se. Sedan dess har de i nära dialog med vårt utvecklingsteam bidragit med kunskap och rådgivning när det kommer till den fortlöpande produktutvecklingen.

schema
Schemaläggning & tidsredovisning

Botkyrka kommun schemalägger och tidsrapporterar till Försäkringskassan via Assistansboken.se. Botkyrkas ca 200 medarbetare e-signerar enkelt och smidigt till Försäkringskassan varje månad via Assistansboken.se.

support
Botkyrka kommun sparar tid & pengar genom Assistansboken

Tack vare Assistansbokens skräddarsydda tjänst för administration kring personlig assistans sparar Botkyrka såväl tid som pengar. I och med att processerna kring schemaläggning och tidsredovisningen numera går betydligt snabbare finns tid över till annat.